ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ιδιωτικών οικοδομικών έργων κατασκευάζοντας κατοικίες και σε ιδιόκτητα οικόπεδα. Επίσης αναλαμβάνει πάσης φύσης ιδιωτικά οικοδομικά έργα (κατασκευές, ανακαινίσεις) και με το σύστημα της αυτεπιστασίας. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες από την εταιρεία μας αγγίζουν κάθε τομέα της κατασκευής, από την έκδοση οικοδομικών αδειών ώς την λύση προβλημάτων σε υφιστάμενες κατασκευές. Οι νέες τεχνολογίες αποτελούν κτήμα μας καθώς και οι παλαιότερες, ο δε συνδυασμός τους αποτελεί τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

Οικονομικές λύσεις σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες.

Αναλύουμε τις ανάγκες σας και προτείνουμε την ιδανική κατασκευαστική λύση με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η μακροχρόνια πείρα μας, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία και την αυτόνομη λειτουργία των τμημάτων μας, μας καθιστούν αξιόπιστους και ικανούς να αποπερατώσουμε άρτια κάθε είδους κατασκευή.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

ΝΕΕΣ Η έκδοση οικοδομικών αδειών αποτελεί το βασικό αντικείμενο του κλάδου. Η κατασκευή κατοικίας είναι στόχος ζωής για πολλούς και προσφέρουμε τα εργαλεία για την σύννομη και αισθητική του επίτευξη

ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ Οι υφιστάμενες κατασκευές μπορεί πλέον να μην πληρούν τα κριτήρια σας οπότε προσφέρεται η δυνατότητα οικοδόμησης εντός του ίδιου οικοπέδου.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ Εσωτερικές διαμορφώσεις και τροποποιήσεις μπορούν να σας προσφέρουν λειτουργικότερους χώρους.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΧΡΗΣΗΣ .Η ανάγκη χρήσης χώρου κατοικίας σε κατάστημα μπορεί να προκύψει ακόμα και χρόνια μετά την κατασκευή

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ / ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  • Διατήρηση αυθαιρεσιών
  • Βεβαιώσεις για σύνταξη συμβολαίων
  • Αλλαγές χρήσης

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  • Έκδοση οικοδομικής αδείας
  • Βεβαιώσεις για σύνταξη συμβολαίων

Λοιπές εργασίες

Άδειες ιδρύσεως και λειτουργίας

Διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου

Τεχνικές εκθέσεις

Τρισδιάστατες απεικονίσεις